Over ons

Depot 19 onze Missie en Visie
Depot 19 is een vintage webwinkel, opgericht door design- en kunstliefhebbers, gevestigd in Olst (NL). Bij ons vindt u een uitgebreide collectie aan vintage stoelen, tafels, kasten, woonaccessoires, lampen en schilderijen. Als gepassioneerde verzamelaars zijn we in de jaren ’90 begonnen met het samenstellen van onze eigen designcollectie. Onze voortdurende zoektocht naar unieke en betekenisvolle objecten maakt onze collectie bijzonder. Momenteel zijn onze objecten opgeslagen in ons depot, dat op afspraak toegankelijk is.

Depot 19 en de MCM-periode
Veel van onze prachtige items komen uit de MCM-periode, oftewel de mid-century modern periode uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Deze periode staat bekend om haar creatieve, tijdloze en duurzame ontwerpen. Bovendien werden ambacht en industriële fabricage op een unieke manier gecombineerd, wat resulteerde in bijzonder karakteristieke stukken.

Verbaas jezelf
Aanvankelijk verzamelden we voornamelijk werk van iconische ontwerpers zoals Verner Panton, Charles en Ray Eames, Gispen, Gebroeders De Wit Schiedam, Hans Wegner en Pastoe. Tijdens onze zoektochten stuitten we op talloze prachtige items en verhalen.

Een webshop vol design klassiekers
Met veel succes hebben we een webshop gelanceerd met design klassiekers. De originele items die wij aanbieden zijn onderscheidend en vaak zeldzaam, waardoor ook u uw leefruimte op een unieke en persoonlijke manier kunt inrichten.

Bij ons vindt u Dutch design, Scandinavisch en Deens design
Onze collectie omvat zeldzame designobjecten en kunstwerken die zorgvuldig door ons worden nagekeken, schoongemaakt en soms gerestaureerd. We streven ernaar onze items zoveel mogelijk in originele staat te behouden of, indien mogelijk, terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat.

Depot 19 en het milieu
Met deze webshop willen wij een duurzame bijdrage leveren aan een schoner milieu en het behoud van de wereld en haar grondstoffen, door een herwaardering voor producten uit het verleden te stimuleren.

Kom binnen en ontdek het verleden bij Depot 19
Verken de mooie, bijzondere en zeldzame items uit het verleden die uw leven kunnen verrijken. Onze missie is dan ook: Verrijk het leven met de schatten uit het verleden. Ontdek, bewaar en waardeer.

Onze bedrijfsgegevens:
DEPOT 19
Ringmus 19
8121 JL
Olst

www.depot19.com
info@depot19.com
+31 (0)6 226 10 122

KvK-nr: 54877288
BTW-nr: NL001469208B47

Pinterest:     https://nl.pinterest.com/depot19
Facebook:   https://www.facebook.com/depot19
Twitter:        https://twitter.com/Depot19com