Toegankelijkheid en privacy

Toegankelijkheid
Bij het ontwerp van de website hebben wij rekening gehouden met de verschillende manieren waarop mensen omgaan met het internet, zodat het gebruik van deze website voor iedereen helder en gemakkelijk is. Zo is het design van de website responsive, is de site geschreven in HTML5 en zijn er RSS feeds beschikbaar.
We hebben gebruik gemaakt van HTML5 en CSS, technieken die voldoen aan de richtlijnen gegeven door W3C, omdat we ervan overtuigd zijn dat de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van depot19.com essentieel zijn. Indien je van mening bent dat deze website niet correct werkt op dat gebied, neem dan contact met ons op via info@depot19.com

Privacy Gegevens
1. Depot 19 respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en houdt zich aan de Wet persoonsregistratie. De persoonlijke informatie die u ons verschaft, zal altijd met zorg en vertrouwelijk worden behandeld.
2. Depot 19 zal uw persoonlijke gegevens gebruiken om de overeenkomst na te komen. De gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. De persoonlijke informatie bevat alle gegevens die u in het bestel formulier/ of e-mail heeft ingevuld.