Disclaimer:
© Copyright 22-09-2016- heden
Depot 19 Olst.
Alle rechten voorbehouden.
All rights reserved.

Eigendom
Deze website (www.depot19.com) is een uitgave van Depot 19 te Olst en is gemaakt in opdracht van en daardoor eigendom van Depot 19.

Informatieve en indicatieve waarde
Ondanks dat bij het maken en beheer van deze site (www.depot19.com) de grootste zorgvuldigheid is en wordt betracht, blijft het mogelijk dat de geboden informatie is verouderd of niet meer juist en moeten worden aangepast of aangevuld. De verschillende pagina’s op deze website (www.depot19.com) hebben een informatieve en indicatieve waarde. De geboden informatie op deze website  (www.depot19.com) wordt geregeld bijgewerkt.

Aanspraakelijkheid voor de informatie
Depot 19 kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van informatie op deze website  (www.depot19.com) en eventuele gevolgen daarvan.
Depot 19 kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van informatie op websites en andere informatiebronnen waar door middel van links op deze website (www.depot19.com) is doorverwezen.

Copyright
Niets van teksten of grafische voorstellingen op deze site  (www.depot19.com) mag zonder schriftelijke toestemming van Depot 19 worden openbaar gemaakt en/of verveelvoudigd.

Contact
Heeft u vragen over de juistheid van de geboden informatie dan kunt u het beste contact opnemen via [email protected]

Toegevoegd!